Hofdijkstraat: feest!

Geplaatst op: 23 juli 2010, laatste aanpassing: 27 augustus 2015

​Zaterdag 26 september 2015 organiseert de straat met alle bewoners een Burendag om de boel op te fleuren!
Alle bewoners bij deze van harte uitgenodigd.

Het wordt een gevarieerd programma, die dag, met de nodige amusante spelletjes voor kinderen, hapjes voor iedereen en wat drinken en live muziek! Van 12:00 uur tot 21:00 uur
 

 

 

 

 

De Hofdijkstraat is een zijstraat van de Thijmstraat en loopt parallel aan de Willemsweg. De oudbouw aan de oostzijde is inmiddels vervangen door nieuwbouw. Kijk hier.

 

2015

​Zaterdag 26 september 2015 vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur organiseren bewoners voor de koop- en huurwoningen gezamenlijk de eerste Burendag in de Hofdijkstraat.
Welkom!

2014

Vanaf de zomer worden de Maerlantstraat, Spieghelstraat, Tollensstraat, Hofdijkstraat, Beetsplein, Anna Bijnstraat en de Thijmstraat  in drie jaar opnieuw ingericht en rioolhuisaansluitingen  vervangen.

Gestart wordt met met de uitvoering van de eerste fase in de Maerlantstraat, Hofdijkstraat, Anna Bijnsstraat en Spieghelstraat. Wilt u medenken en inbreng? Dat kan, in de klankbordgroep.
klankbordgroep in Hofdijkstraat
De klankbordgroep bestaat uit 4 bewoners en een vertegenwoordiging van gemeente en aannemer. Zij bespreken samen het ontwerp voor de nieuwe inrichting van de straat. Tijdens de informatieavond kunt u zich opgeven om deel te nemen aan een klankbordgroep. Wilt u graag deelnemen aan een klankbordgroep, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de informatieavond te komen? Dan kunt u een email sturen aan Carline Westen, projectassistent, via c.westen@nijmegen.nl. Zij is ook telefonisch bereikbaar 06 – 52 75 17 20.

 

2012
In juli 2012 zijn de woningen opgeleverd; voor de inrichting omgeving kijk hier.
Ook is de oudbouw gerenoveerd.

Oudbouw
De oudbouw aan de westzijde wordt niet gesloopt, maar er wordt ná de zomer in 2012 groot onderhoud gepleegd.

 

Nieuwbouw

Opgeleverd in juli 2012.


De nieuwbouw in de Hofdijkstraat gaat van start dus december 2010 zal de aannemer (Van Grunsven) de palen in de grond laten slaan. Ook Kentalis (v/h Viataal) zal er nog bouwen (aan de BrederostraatSpieghelstraat).