wijkblad Hart van Nijmegen

Geplaatst op: 25 september 2016, laatste aanpassing: 18 november 2016

Het tweede nummer van het wijkblad Hart van Nijmegen bij u op de deurmat, met Oud & Nieuw in het Willemskwartier, kantoorvakhandel Rob Bernink, de opvolger van fietsenmaker Willie Willems: Rob Vousten en nog veel meer.

Hart van Nijmegen is het nieuwe wijkblad en viel in oktober 2016 op de deurmat.

Dit is het eerste nummer voor wijken en buurten van Nijmegen-Midden met onder andere het Willemskwartier.

Stadsdeel Nijmegen-Midden omvat de wijken Nijeveld (bestaande uit de beter bekende buurten Willemskwartier, Muntenbuurt en Landbouwbuurt), de Goffert (waaronder bedrijventerrein de Winkelsteeg, de Emancipatiebuurt en de Kolping), Hazenkamp, St. Anna en Heyendaal.

In Nijmegen Midden wonen ongeveer 18.000 Nijmegenaren.

Het blad is bedoeld om de bewoners van Nijmegen-Midden te informeren en te vermaken en om de sociale cohesie in het stadsdeel te bevorderen en verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 9.000 exemplaren en wordt huis aan huis en bijvoorbeeld via supermarkten verspreid. Het streven is om het blad, dankzij advertentie-inkomsten, financieel onafhankelijk te houden van subsidies. 

Op dit moment werken men nog aan een website: hartvannijmegen.nu

 

 

Bewoners van het Willemskwartier ontvingen in september 2016 al een Special van Hart van Nijmegen:
speciaal voor en uitsluitend bezorgd bij de bewoners van het Willemskwartier, gemaakt door mensen uit het Willemskwartier met hulp van de Hart van Nijmegen-medewerkers; allen vrijwilligers. Portaal betaalde die Special.