open dag brede school Het Kleurrijk

Geplaatst op: 22 november 2010, laatste aanpassing: 9 februari 2018

Juf Joyce verlaat Brede school het Kleurrijk, ze heeft een nieuwe baan.
Na 16 mooie jaren bij het Kleurrijk gaat zij per 1 mei werken als Intern begeleider op de Sint Nicolaasschool.
 

Thijmstraat 40C, 6531 CS Nijmegen
024-3551566
e-mailadres: info@bshetkleurrijk.nl
website: www.bshetkleurrijk.nl

2018
Zaterdag 3 februari open dag van 10:00 uur tot 12:00 uur

Juf Joyce gaat per 1 mei werken als Intern begeleider op de Sint Nicolaasschool.

2017
Basisschool Het Kleurrijk in het Willemskwartier groeit, van 129 naar 218 leerlingen. Daarom wordt in voorzieningenhart 't Hert intern verhuisd en na een kleine aanpassing zal de school weer optimaal functioneren.


De gemeente Nijmegen trekt hierom 200.000 euro uit voor basisschool het Kleurrijk.
 

 

Peter Kregting werkt in september 40 jaar als onderwijzer op Brede School Het Kleurrijk!
Na zijn PABO-opleiding begon Peter als invalkracht op de Fatimaschool, later heette de school Groot Nijeveld in de Tollensstraat 1. Hij staat voor de klas van groep 8.

Allemaal ontzettend bedankt voor jullie reacties.
I
k voel me nog net zo jong als 40 jaar geleden.

De tijd is voorbij gevlogen.
Nogmaals dank jullie wel.
Groetjes
Peter

 

 

2016


Maandag 29 augustus 2016 begon de school het nieuwe schooljaar met een toost met heerlijke ranja voor de leerlingen bij de voordeur van 't Hert door...de nieuwe directeur van de school  Het Kleurrijk , Antoinette van Zuijlen.   

Proost!
Zwemmen is ontspannend, gezond én een gezellige 

bezigheid. Wij willen dit graag stimuleren en daarom kunnen leerlingen als er een studiedag op school is, zwemmen voor slechts € 2,00 p.p. (i.p.v. € 5,30) in Sportfondsenbad Nijmegen-West.

Nieuwe directeur van Het Kleurrijk is Antoinette van Zuijlen, sinds de zomer van 2016 werkzaam op Het Kleurrijk. Zij volgt Magda van Dijk op die vier jaar als directeur voor Het Kleurrijk werkte.
 

April
FILMPJE van het Kleurrijk:
gezamenlijk muziekproject op de school.
 

Maart
Dinsdag 1 maart vierde de school dat ze 5 jaar in ’t Hert zit: feest !
 

Dinsdag 16 februari gaan de leerlingen uit de groepen 4 t/m 8 naar de muziektheatervoorstelling De Pindakaasprins in de Stadsschouwburg. Groepen 4 en 5 gaan met de stadsbus en de andere groepen gaan lopend vanaf school. 


Maria Jeronimus is nu juf van de (nieuwe instroomgroep) kleuters.
Zij is al 16 jaar actief geweest op andere scholen.
 

De nieuwe instroomgroep kleuters heeft nu 6 kinderen en zal eind van dit schooljaar zo'n 18 kleuters tellen; de school groeit weer!

 

2015
Maandag 31 augustus begint de school weer.

Zonder meneer Bob, die gaat werken en studeren aan de Politieacademie in Apeldoorn,
zonder meneer Egon, die is nu met pensioen. En later ook zonder juf Petra, zij gaat eind van dit schooljaar met pensioen

 

2014

De school groeit!
Er komt na de Kerstvakantie een derde kleuterunit met een nieuwe juf.

Pensioen
ICT-er Joop Mertens viert zijn vijfenzestigste verjaardag en verlaat Het Kleurrijk. Vrijdag 21 november gaat hij officieel met pensioen en neemt de basisschool  afscheid van hem. Joop blijft voor spoedgevallen digitaal bereikbaar. Joop, bedankt!
Van de wijkbewoners kreeg hij dit Willemskwartier boek (beperkte oplage Wijkraad Willemskwartier).

 

 

Nieuws vanuit de brede school;
juf Myra is bevallen van Mels. Hij is geboren op 20 augustus, 54 cm lang en weegt 4060 gram. Juf Myra komt snel een keer op bezoek met Mels.

Moestuin
Iedere vrijdag gaat groep 6 naar de moestuin (achter De Haard in de Groenestraat), de “Kleurentuin” genoemd. Het is een groot succes. Er is vanaf januari hard gewerkt: het grasveld is omgespit, een tegelpad aangelegd en er staan inmiddels veel planten.
Aardbeienplantjes zijn geplant en aardappels gepoot, spinazie gezaaid met nog meer aardappels, uien en ook mooie bloemen.
Ouders die de kinderen samen met meneer Peter willen begeleiden zijn van harte welkom! Zeker nu er een overkapping gaat komen in 2015 zijn er wat handige ouders nodig...
 

In februari 2014 is de 'oude' school (Groot Nijeveld) gesloopt: er komt een leuk parkje op de plek van de school waar héél vroeger de Fatimaschool stond (1955, foto hieronder).

 

 

 

 

Nieuwe directeur van Het Kleurrijk is Antoinette van Zuijlen, sinds de zomer van 2016 werkzaam op Het Kleurrijk. Zij volgt Magda van Dijk op die vier jaar als directeur voor Het Kleurrijk werkte.