Schaken in 't Hert

Geplaatst op: 21 november 2011, laatste aanpassing: 10 februari 2016

Elke dinsdagavond speelt Schaakvereniging SMB (Strijd met Beleid)  in voorzieningencentrum 't Hert in de grote zaal om 19.45 uur.

Iedere wijkbewoner die kan schaken is van harte welkom om eens mee te spelen. Gratis schaakles voor wijkbewoners om 19:00 uur!

 

De schaakclub biedt wijkbewoners, die schaken willen leren of thuisschakers die beter willen worden, ook gratis schaakles aan. En wel elke dinsdagavond van 19.00 tot 19.45 uur.
Er gaat enig licht en praktisch huiswerk mee gepaard. U zult daardoor snel vorderingen maken. U krijgt individuele aandacht en les.
Interesse?
Meld u aan elke dinsdagavond om 19.00 uur bij Frans Drummen aan de speelzaal of mail naar pr@smb.nl

 

Schaken voor kinderen en jongeren:

Maandag van 19.15u tot 23.15u

Schaken voor volwassenen

Vrijdag van 18.45u tot 20.45u

Jeugdschaken

Strijd met Beleid

Info: Eric de Ridder 024-3723200

secretaris@smb.nl

www.smb.nl

 

Schaken in 't Hert

 

FILMPJE eerste zet is hier te zien.

 

 

De Nijmeegse schaakvereniging "Strijdt Met Beleid" speelt dus nu in de wijk Willemskwartier, om precies te zijn in voorzieningenhart ‘t Hert.

 

 

 


SMB is opgericht op 10 december 1848 en is daarmee de oudste sportvereniging van Nijmegen. De club heeft een actief verenigingsleven en heeft mede daarom gekozen voor de nieuwe locatie. SMB vindt het belangrijk om met de club middenin het sociale leven te staan en richt zich met haar activiteiten (schaaklessen, toernooien, voorlichting over het schaakspel) vooral ook op de wijk en haar bewoners.
 

 

Daarom gaan ze zo veel mogelijk samenwerken met andere organisaties en scholen, juist ook in ’t Hert en in de buurt. De club telt ongeveer 65 seniorleden en 15 jeugdleden en staat altijd open om nieuwe geïnteresseerden te ontvangen, beginners en gevorderden, vrouwen en mannen, jongeren en ouderen.

 


Op hun site, www.smb.nl, vindt u informatie over onze clubavond, de interne en externe competitie, de jeugd en onze andere activiteiten, zoals het Waalkadetoernooi en het Open Nijmeegs Kampioenschap.
U vindt daar ook e-mailadressen en telefoonnummers voor meer informatie.


Onze clubavonden zijn op de dinsdagavond, vanaf 19.30 uur. Eenieder is van harte uitgenodigd eens een kijkje te komen nemen of een aantal avonden geheel vrijblijvend mee te schaken.