ontmoeting Groenestraat

Geplaatst op: 3 november 2015, laatste aanpassing: 27 augustus 2016

Devieer heet de ruimte op de Groenestraat 202 (voorheen: Bloemboetiek) en u kunt er doordeweeks al 's-ochtends terecht voor een kop koffie en een gezellig praatje met mensen uit de buurt of met de medewerkers. 

Devieer reikt verschillende culturele/maatschappelijke activiteiten aan voor mensen uit de buurt zoals kookworkshops, dramatrainingen, jamsessies, cursussen zingeving/mindfulness en

 andere vormen van dagbesteding. Devieer streeft er naar om er voor de buurt en van de bewoners zijn. Heeft u daarom een leuke activiteit die u graag wilt opzetten, schroom dan niet om het Devieer  te laten weten! 

Ook mensen die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen, of het op eigen kracht niet redden, kunnen bij Devieer terecht voor informatie, of ondersteuning. Als u financiĆ«le problemen heeft, in een conflict bent geraakt en u zoekt daarvoor een oplossing, of als u eenzaam bent, kunt u altijd bij Devieer binnenlopen of contact met hen opnemen. Alles wordt kosteloos u aangeboden! 

Devieer vindt het belangrijk dat mensen gezond zijn en in beweging raken. Daarom geven zij coaching op gebied van dieet en sport en bieden zij activiteiten zoals bootcamp en kooktrainingen/workshops. Zij zijn gespecialiseerd in gedragsverandering bij het aanpassen van uw levensstijl. Indien u wordt belemmerd in het aanpassen van uw eet- of bewegingspatroon, kunt u bij Devieer meer informatie vinden over onze diensten.

 

Contact
U kunt Devieer bereiken via:

info@devieer.nl voor (algemene) vragen of opmerkingen
maatschappelijkwerker@devieer.nl voor maatschappelijk werk gerelateerde vragen of opmerkingen

dietist@devieer.nl voor gezondheid, diĆ«tetiek en levensstijl
U kunt ook het contactformulier gebruiken

Ons hoofdkantoor bevindt zich op de Graafseweg 243, 6532 ZJ, Nijmegen
Devieer op de Groenestraat 202.

Groenestraat 202
Stichting Devieer, |Groenestraat
Stichting Devieer
Stichting Devieer